Φίλος
Μήνυμα
η εικόνα προφίλ της Litsa Roussa, Η εικόνα ίσως περιέχει: την Litsa Roussa, χαμογελάει, εσωτερικός χώρος και κοντινό πλάνο
Φόρτωση...
  Οι Φιλιώ και Litsa γιορτάζουν 4 χρόνια φιλίας στο Facebook!
  Δείτε τις αναμνήσεις σαςchevron-right
  -0:23
  Πατήστε για περισσότερα
  Φαίνεται ότι ίσως αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την αναπαραγωγή του βίντεο. Σε αυτή την περίπτωση, επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.
  Κλείσιμο
  Σχόλια
  Γράψτε ένα σχόλιο...

  Εκπαιδευτική επίσκεψη στην καρδιά του πολιτισμού και της παιδείας της πόλης μας, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας πραγματοποιήσαμε σήμερα. Ξεναγηθήκαμε στο τμήμα της παιδικής βιβλιοθήκης και δραματοποιήσαμε το παιδικό βιβλίο:"Πώς να κρύψεις ένα λιοντάρι", αναδεικνύοντας τις αξίες της φιλίας, της αγάπης και του σεβασμού στους συνανθρώπους μας και δημιουργώντας το δικό μας δέντρο της φιλίας! Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους της Δ, Βιβλιοθήκης και ιδιαίτερα την κ. Βάια Γκουντουβά για τη ζεστή τους φιλοξενία!

  Σχόλια
  Γράψτε ένα σχόλιο...

  Με εξαιρετικές βιωματικές δράσεις-εργαστήρια η τάξη μας συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Λαογραφικού Ιστορικού Μουσείου Λάρισας με θέμα:"Υφαντοδημιουργήματα" που υλοποιήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς στη Νεάπολη Λάρισας.Οι μικροί μαθητές πρώτα ενημερώθηκαν για τον σημαντικό θεσμό της εμποροπανήγυρης Λάρισας και στη συνέχεια αναβίωσαν την παραδοσιακή τέχνη της υφαντικής και δημιούργησαν τα δικά τους υφαντά. Θερμά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του μουσείου, αλλά και στους εθελοντές για τις αξιόλογες δράσεις τους!!

  Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, παιδί
  Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται
  Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται
  Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
  Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονται
  Σχόλια
  Γράψτε ένα σχόλιο...

  Πάμε γι' άλλες πολιτείες... με τον Σταμάτη Σπανουδάκη!!

  Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται η Litsa Roussa, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος