Εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολείων στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας»


 

Σας ενημερώνουμε ότι η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» από 1η  Οκτωβρίου 2020 θα υποδέχεται στους χώρους της, για εκπαιδευτικές επισκέψεις, σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης  θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους της και να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα, που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας και της δημιουργικότητας!

Οι εκπαιδευτικές επισκέψεις στη Βιβλιοθήκη απευθύνονται σε ομάδες μαθητών σχολείων, δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης και πραγματοποιούνται μόνο μετά από συνεννόηση με τη Βιβλιοθήκη.

Σε μία επίσκεψη είναι δυνατό να προσέλθει στους χώρους της Βιβλιοθήκης ένα  σχολικό τμήμα και η συνολική διάρκεια της επίσκεψης είναι περίπου 60 λεπτά.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί της  πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μπορούν να επικοινωνήσουν για τον προγραμματισμό των επισκέψεων στο τηλέφωνο της βιβλιοθήκης: 2410531973 (κ. Γκουντουβά Βάγια) και στη διεύθυνση της Βιβλιοθήκης 28ης Οκτωβρίου 9.

 

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *