Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας


Η ανάγνωση δεν είναι μοναχική αλλά συλλογική διαδικασία μέσα από την οποία ανασυστήνονται τρόποι προσέγγισης των κειμένων και συμμετοχής των πολιτών σε συλλογικότητες. Προς την κατεύθυνση αυτή η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» συνεχίζει και για τη φετινή χρονιά τη λειτουργία Λέσχης Ανάγνωσης Ενηλίκων με σκοπό την καλλιέργεια της σχέσης με το διάβασμα, τη γνωριμία με Έλληνες και ξένους συγγραφείς και την ανταλλαγή απόψεων πάνω στο περιεχόμενο των έργων τους.

Η Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων θα λειτουργεί σε χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης και οι συναντήσεις θα γίνονται μία φορά τον μήνα, ημέρα Δευτέρα και ώρες 17.30 με 19.30. Ο αριθμός των μελών είναι δώδεκα (12). Τη Λέσχη Ανάγνωσης θα συντονίζει η κ. Ελένη Φανάρα, φιλόλογος και μέλος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δ.Κ.Β.Λάρισας.

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο e-mail: viv.laris1972@gmail.com μέχρι τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου  2019. Θα  τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *