«Η κυρία Φτούσου σε spa ομορφιάς»


Τη Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο παιδικό τμήμα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κων/νος Κούμας» διαβάζουμε το βιβλίο: «Η κυρία Φτούσου σε spa ομορφιάς» από τις εκδόσεις Κόκκινη κλωστή δεμένη.

Με πολύ χιούμορ και φαντασία η συγγραφέας Εύα Κασιάρου μας συστήνει λίγο πριν το Πάσχα την κύρια Φτούσου! Η κυρία Φτούσου, παραμονές του Πάσχα, επισκέπτεται ένα spa ομορφιάς με στόχο να θαμπώσει όλους στο πασχαλινό τραπέζι. Εκεί όμως έρχεται αντιμέτωπη, λόγω της πολυλογίας της και της υπεροψίας της, εκτός από την κυρία Πουά και με τα υπόλοιπα αβγά. Ανήμερα του Πάσχα τα κοιτούσε όλα αφ’ υψηλού. Ήταν σίγουρη για την ομορφιά της και κυρίως για τη θριαμβευτική της νίκη .

Με ποιο αβγό θα έρθει αντιμέτωπη στο τσούγκρισμα; Θα καταφέρει να είναι η νικήτρια ή θα ισχύσει η παροιμία «όποιος κοιτά συχνά ψηλά, γκρεμοτσακίζεται»; Είναι άραγε σωστό να περιφρονούμε τους άλλους; Αυτά και άλλα πολλά θα μάθουμε στην παρουσίαση του βιβλίου, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Βάγιας Γκουντουβά και Ευαγγελίας Μακρή, που εμψυχώνουν τη δράση.

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω και δεν έχει κόστος συμμετοχής. Είναι όμως απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση ενδιαφέροντος. Περισσότερες πληροφορίες στο site της βιβλιοθήκης http://vivl-laris.lar.sch.gr/, στη σελίδα μας στο Facebook- Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας», στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 9 και στο τηλέφωνο 2410 531973.

13

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *